iklan

Wednesday, September 30, 2009

OP 30/09/2009

Click image below to enlarge

fullmetalfx.blogspot.com

Today i have sell GU again. Look like price have arrieve KG Balance @1.6115, so i take sell @1.6098. My first target is middle MA 8H (yellow)..
Lets see...

Monday, September 28, 2009

OP 28/09/2009

Click image below to enlarge

fullmetalfx.blogspot.com

I have short on GBPUSD tonight @1.5845
I've decide after price have twice try to break MA daily (lime) but always fail. After price break MA 8H (yellow) i decide to open sell position.
I place SL on 1.5902, i think that level is take high probability price to continue her retrace cause price have break MA daily, maybe...
Lets see..

#Update already SL+2..huh,,
Hit that..huh,,

Wednesday, September 9, 2009

KG Level

Click image below to enlarge

fullmetalfx.blogspot.com

KG level made by Kang Gun, trader from Bandung, Indonesia. He is my favorite forex mentor. KG level made use Fibonacci retracement level, but by KG it has change and now it more powerfull. KG level discribe price wave. You can see it retrace or reversal. It also combine by elliot wave, but actually its KG wave...hehehe..
Here is Setup for Your Metatrader:
1. Insert Fibonacci Retracement to your chart (basically KG level put it from HIGH to LOW)
2. Click Fibonacci Retracement properties
3. Choose Fibo levels, now you see two colums "level" and "descriptions"
4. Errase level from the "level" colums until empty,
5. Fill "level" colums use this KG level below:
Level Descriptions
2.00 [SD +3.0] %$
1.75 [SD +2.5] %$
1.50 [SD +2.0] %$
1.25 [SD +1.5] %$
1.00 [SD +1.0] %$
0.75 [SD +0.5] %$
0.50 [BALANCE] %$
0.25 [SD -0.5] %$
0.00 [SD -1.0] %$
-0.25 [SD -1.5] %$
-0.50 [SD -2.0] %$
-0.75 [SD -2.5] %$
-1.00 [SD -3.0] %$
6. Click OK, now you get the KG level hehe...

How to use?
After edit your Fibo retracement, now you can use KG level by put it to your chart based on HIGH price to LOW price from your chart. You can see from my example picture above...

From KG level you can describe the price movement based on:
- Retrace small, retrace happens when the price moves by 0.5% from the peak or valley 1 / 2 the previous wave.
- Retrace normal retrace happens when the price reaches Balance moved from the top or from the valley.
- Retrace Medium, retrace that occurs when the price moves of 1.5% from the peak or valley 1 / 2 the previous wave.
- Retrace the Great, retrace what happened when the price moves of 2% better than the peak or valley 1 / 2 the previous wave and in other words the price back to the peak or valley value 1 / 2 the previous wave.

Then we define the Reversal if the price moves more than 2% better than the peak or valley 1 / 2 the previous wave.

Now, how do you think?

Saturday, September 5, 2009

$20 minimal perbulan dari e-currency Perfectmoney (PM)

Good news nih, ada reward program buat pemilik account E-currency Perfectmoney (PM) yang juga memiliki blog. Kita dibayar $20 minimal tiap bulan hanya dengan memasang banner Perfectmoney di blog kita. Jika belum tau, perfectmoney adalah e-currency sejenis dengan Libertyreserve dan webmoney, hanya muncul belakangan sih.Kalau nda salah mulai muncul tahun 2007an, dan berpusat di panama..lupa sih..(^^)! .

Ok, intinya adalah Perfectmoney punya program reward seperti diatas, tapi tentunya ga begitu saja bisa ikut, ada ketentuannya namun masih tetp aja..gratis..qqqq. Syarat dari perfectmoney adalah blog/site kita sudah punya pagerank 2 minimal. Semakin gede pagerank semakin gede juga rewardnya, soalnya perhitungan bonusnya adalah $10x pagerank. So, kalau punya blog PR 4 ya itung aja,$10 kali 4=$40 sebulan. Dengan rate Perfectmoney sekarang dikisaran Rp 8000an per dollar totalnya lumayan juga.

So, gimana caranya:
Pertama-tama bikin account Perfectmoney dulu.

Sesudah itu login ke account kita dan lihat di bagian bawah kiri,cari link PM for busines.

fullmetalfx.blogspot.com

Klik disana dan pilih program reward to site owner with logo of Perfectmoney.

fullmetalfx.blogspot.com

Masukan url site/blog kita disana, lalu klik dibagian bawah halaman untuk apply dan isi formnya.
Tunggu sampai di approve, dan sesudah itu tinggal pasang bannernya di blog kita.

Kalau dah dapet bayaran dari Perfectmoney gimana cara ngejualnya?
nda usah takut, ada kok exchanger resminya di indonesia. salah satunya adalah kliktukar.com . Silakan aja daftar dan jual dollar Perfectmoney kita disana. Emang sih rate perfectmoney ga sebagus rate Libertyreserve,tapi lumayan kan gratisan ..qqqq

Semoga sukses,

Sumber:
http://untuk-semua.blogspot.com

MarketWatch.com